Må bra på jobbet & fritiden - online

Våra online kurser/föreläsningar i ergonomi & hälsa är anpassade för alla som vill må bra på jobbet och på fritiden i syfte att förebygga och behandla belastningsbesvär tex ryggont, gamnacke och musarm men också besvär som uppkommit på grund av stress.

Ställ in din ergonomiska datorarbetsplats
En onlinekurs för dig som vill ha hjälp med att förebygga och behandla belastningsbesvär orsakade av felaktigt inställd utrustning och dåliga arbetsställningar vid bildskärmsarbete.
Ergonomi vid tunga
lyft
En onlinekurs för dig som vill ha hjälp med att förebygga och behandla belastningsbesvär orsakade av felaktiga arbetsställningar vid tunga lyft.

Stress och
stresshantering
En onlinekurs för dig som vill ha hjälp med att förebygga och behandla besvär orsakade av stress.


Stretching vid värk
i ryggen
Med hjälp av enkla stretchövningar skapar du balans i kroppens muskulatur och på så sätt kan du förebygga och behandla dina belastningsbesvär exempelvis mellan skulderbladen och i ländryggen.

Stretching vid värk i
nacken & huvudet
Med hjälp av enkla stretchövningar skapar du balans i kroppens muskulatur och på så sätt kan du förebygga och behandla dina belastningsbesvär såsom spännings huvudvärk och gamnacke.

Stretching vid värk i skuldran,
axeln & armen
Med hjälp av enkla stretchövningar skapar du balans i kroppens muskulatur och på så sätt kan du förebygga och behandla dina belastningsbesvär som tex musarm.


I kurserna ingår:

Personlig inloggning
Digitala föreläsningar
Uppgifter baserade på föreläsningarna
Kortare tester, vad minns jag
Digitalt kursmaterial