Ergonomi & hälsa
-
Vi kommer till er


Flera av våra kurser och föreläsningar i ergonomi & hälsa kan beställas till företaget. Det innebär att utbildaren kommer till er och genomför kursen i era lokaler. 
Även ergonomironder kan beställas till företaget.
Fokus ligger på kontors- & datorarbetsplatser.

Ergonomi & Stress

Vår mest sålda kurs är Ergonomi & Stress. Det är en heldagsutbildning i belastningsergonomi, ergonomi vid datorn och stress & stresshantering. I kursen ingår uppgifter där man arbetar med fallbeskrivningar som bygger på situationer som kan uppstå när man drabbas av t ex smärta i ländryggen, gamnacke och musarm men också stressrelaterade besvär.

BAM - Bättre Arbetsmiljö

Kursen Bättre Arbetsmiljö, BAM, är vår grundläggande arbetsmiljöutbildning för chefer, skyddsombud och andra som arbetar med arbetsmiljöfrågor. Den här kursen kan man beställa först våren 2020.

Må bra på jobbet & fritiden

Vår föreläsning i ergonomi & hälsa är anpassad för alla som vill må bra på jobbet och på fritiden i syfte att förebygga och behandla belastningsbesvär tex ryggont, gamnacke och musarm. På ett enkelt och roande sätt får du bra tips på vad man kan göra själv för att förebygga men också behandla redan uppkomna besvär.